Зажурилась

Зажурилась, причаїлась...
Місяць ходить небосхилом.
Ніч, заснула, знов наснилось,
Як у небі під вітрилом,

Як у морі під зірками,
Між хмарин та крізь печаль,
Як в долоні та струмками,
Серцю б там знайти причал.

Там, де знов жаркі світанки.
Там, де є в душі вітрила.
Там, де ніч в полон обійм
Знов несе тебе на крилах.

Зажурилась,... Причаїлась.
І думки та місяць небосхилом.
Так замріялась...втомилась.
Ніч прийшла і знов наснилось...


Рецензии