Рижий пес

РИЖЕНЬКИЙ ПЕС,ЯК ТА ЛИСИЧКА
ПРИБЛУДОЮ ПРИБИВСЬ ДО НАС
НЕ ЙШОВ З ПОДВIР`Я,ХОЧЬ ТИ ЛУСНИ
ВНОЧI ДЗВIНОЧКОМ БУДИВ НАС

ТИ ГЛЯНЬ, ЯК ВIН ТО ВСЕ ВАРТУЄ
А НАШI ГЕТЬ I НI ГУ-ГУ
ПОНАЇДАЮТЬСЯ ТА В БУДЦI
ДО РАНКУ НОСИК НЕ ПОТКНУТЬ

НАВIЩО?..Й ТАК УСЕ Є ДОБРЕ
НАЙ РИЖИЙ ВАРТУ ТУ НЕСЕ
А МИ ВIДЇЛИ СОБI ПУЗА
ТА НАЙ ЗГОРИТЬ СОБI ТАМ ВСЕ!..

ВВIЙШОВ В ДОВIРУ ПЕС РИЖЕНЬКИЙ
ТА СВОЮ БУДКУ ЗАСЛУЖИВ
СТОЯЛА МИСКА БIЛЯ НЕГО
БIЛЯ КУРЯТКИКА ВIН ЖИВ

ТI НЕ УГЛЕДЯТЬ, ЛЕДАЦЮГИ
ТУЮ ЛИСИЦЮ IЗ ЯРКА
А ЦЕЙ ГАДЕННИЙ ДУЖЕ-ДУЖЕ
НЕ ПРИЙДЕ ЛИС...ВIН ПОКУСА

ВСЕ МЕНШЕ Й МЕНШЕ  КУР СТАВАЛО
ТА ЩО Ж ТО КОЇТЬСЯ У НАС?
ВНОЧI ДЗВIНОЧОК ТАК ЛУНАЄ
А ЛИС ТО Є МАБУТЬ У НАС!..

ПОСЕРЕД ДНЯ ПIШОВ ГОСПОДАР
ТА ПОВЕРНУВСЯ ШВИДШЕ ВIН
НАШ РИЖИК ШИКУВАВ КУРЯТНЮ
А ГУСКУ ЗОВСIМ ВIН ЗАГРИЗ...

АХ,ТИ ЗЛОДЮГА НАШ ХИТРЮЧИЙ!
ХИТРIЩИЙ ЛИСА ТОГО ТИ
ДОБРЯЧЕ ПАЛКИ ЙОМУ ВРIЗАВ
А Я Й НЕ ДУМАВ,ЩО СЕ ТИ!..


Рецензии