Календарные миниатюры 2

Голод
Есть предел терпения:
Где масло, где варение??!
Какой у вас салат?
Чьи фрукты ходят в детский сад??!
+++++++++++++++++++++++++++++
Дурні
Коли ради не питали,
Дурні нам відповідали..!
А коли спитали ради,
Кажуть: «Хтось в нас розум краде!!»
+++++++++++++++++++++++++++++
Я мовчу…
Я мовчу і ви мовчіть…
Я молюсь і ви моліться..!
А коли вже я встаю,
Хай вам трохи полежиться!
+++++++++++++++++++++++++++++
Сусід головою…
Об стіну сусід головою: дир-дир!
Він в спільнім колгоспі -- ОДИН  БРИГАДИР.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Жить з такою…
Жить з такою головою, --
Гірше смертного двобою!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++
Нам не треба 1
Нам не треба ковбаси,
Нам не треба сала!!
Лиш би наша люта дурість,
Нас не поконала..!!!
++++++++++++++++++++++++
Нам не треба 2
Нам не треба цигарок,
Нам не треба пива!!
Лиш би армія була
Сильна і красива!!!
+++++++++++++++++++++++++
ХВОРИЙ ХВОРОМУ РІЗНИТЬСЯ
Хворий хворому різниться, --
Серце, справді не сідниця..!?
Хтось слабує головою,
Я ж коханням за тобою...!?!
+++++++++++++++++++++++++++
Вася має дупу..)
Вася має дупу, дупа має Васю..!
І чому вони разом, де модель взялася??!
 
Біла Троянда-Таня Маслій
2002-2004


Рецензии