Пожирач

"Вибач" - звичне вже слово
У якому ні граму довіри.
Говориш механічно -"Я помилково"
Незнаючи своєї вже міри.

Образиш не знаючи, який це біль,
Проводивши лезом по серцю,
Насипав на рану пекучу ти сіль
Зробивши чергову дурницю.

"Я люблю тебе" - звучить вже просто,
Не надаючи ніякої надії.
У серці стає поступово так пусто
Живцем пожираючи мрії.


Рецензии
Неймовірний текст, неймовірний вірш... Приємно здивували.

Артур Грей Эсквайр   17.08.2016 18:22     Заявить о нарушении