Сила вам буде в утишенн1 та спод1ванн1

Утиштесь, прошу вас, мої брати й сестри.
Утиштесь, прошу вас, і не клокочіть.
До Бога потрібно усім нам принести
Усі сподівання й Він благословить.

У вірі твердій, у постійній молитві
Потрібно стояти кожнісіньку мить.
Бог в нас по правиці стоїть і Він битву
Святу і правдиву нехай Сам вершить.

Розтисніть свої кулаки і серця ви,
Зубами в безсиллі ви не скрегочіть-
Нехай вас наповнить свята Божа милість.
Себе і проблеми ви Богу вручіть.

Утиштесь...Утиштеся і заспокойтесь...
Бог вірний, ніколи не кине Він нас!
На Бога надійтесь, Йому ви віддайтесь.
Він нас стереже кожну мить, кожен час.


Рецензии