Живи собi смiло... Не продайся

Нас не попросять на біс посміхатись
Здачу в магазині обов'язково віддадуть
Наші кеди вівторками, понеділками будуть стиратись
Доки ми самі себе з ранку піднімаєм
Життя наше навіть чорти не заберуть

Якщо ми у собі не носим сніг
І душу не продали сатані
Й на дошці шахів чистий розум в нас заліг
То швидше б у сиру могилу ліг
Ніж з тою нечистю вести такі торгі

P.S.
Велике мистецтво - бути продажним, не маючи що продати, або ж душу продаючи,договір підписувати чужою кров'ю...
Життя не для тієї чортової ярмарки нам дано Богом...Олігархом від того не станеш, хіба що на день, чи два.... доки нечисть їде по твою вже "не твою" душу... (Хром)


Рецензии