Вiвця

СIРА ВIВЦЯ ЗАБЛУКАЛА
ВОВКА УЗДРIЛА ВОНА
ЗУБIВ У ВОВКА ЧИМАЛО
ТА ЗАТРЕМТIЛА ВОНА

ЧУЛА ПРО ЗУБИ ТI ВОВКА
АЛЕ ЩЕ В НИХ НЕ БУЛА
ЇЙ НЕ ПОТРIБНIЇ ЗУБИ
ЗОВСIМ ТОГО ХИЖАКА

АЛЕ НА ЩАСТЯ ВIВЦI ТIЙ
ЩОСЬ ТАМ МИСЛИВЕЦЬ ШУКАВ
ПОРЯД УГЛЕДIВШИ ВОВКА
ЗОВСIМ ЙОГО РОЗСТРIЛЯВ

СIРА ВIВЦЯ АЖ ПРИСIЛА
НIЖКИ СВОЇ ПIДIБГАВ
ВИДIВШИ СIРОГО ВОВКА
ВОВК НА ОЧАХ ПОМИРАВ...


Рецензии