Фуртуна

Денъининъ далгъасы тап айгъа ете.
Адыны айтып, юрегим бите.
Ай толу бугунь, далгъалар юксек,
Севгиден, севгиден тарсыкъа юрек.

Айнынъ ярыгъы бетинъе ята,
Дюньяда энъ гузель, энъ сакълы адам.
Янында дженнет, олмасанъ - олем.
Шиирлер къутара, дефтернен къалем.

Ель алып ташлай денъизнинъ сувны,
Олмасанъ - олем, язып аданы.
Бир йипнен санки экимиз багълы,
Ай тюшсе ерге, севеджем сени.


Рецензии