Незнайомки
Та й в захваті остовпів:
Дві красунечки - дівчини
В вишиваночках зустрів.
На голівках німб- віночок,
Щічки маками горять,
Дзвінкий голос - голосочок,
Сонце променем в очах.
Щира посмішка грайлива,
Вітер у волоссі хвиль,
Мило, звабливо, красиво
Без найменьшеньких зусиль.
Мама, що з малим стояла,
Тихо доньок заклика,
Чарівницею сіяла –
Перспектива он яка!
Не спиняйся мить щаслива,
Будь зорею назавжди,
Україночкам вродливим
Подаруй з роси й води.
12.08. 2016р., Київ
Свидетельство о публикации №116081507450