Военная любовь. украинский язык

Воєнне кохання

...Сонце  з  кров"ю  встає,
Очі  ранком  гірчить...
Ще  волосся  твоє
На  моєму  плечі...

Згідно  змісту  речей,
Десь  кривавить  Донбас...
Знов  безсоння  ночей
Пролилося  на  нас.

Матері  малюків
Сни  нічні  стережуть...
Може,  з  ложа  в  віки
Нас  сумні  рознесуть

На  одвічно-воєн-
Ні  фронти  поїзди
Рятувати  своє.
Час  іти.  Назавжди.

Безнадійно-  надій-
Ні  пісні  солов"їв...
Притискайся  в  обій-
Ми  міцніше  мої,

Бо  сприяє  похміль-
Не  кохання  журбі.
Ми  сприймаємо  біль
Розставання  в  собі.

Час  ще  маєм.  Жадан-
Ня  без  тями...  Гаразд?..
І  зіллємось  востан-
Нє  тілами  ще  раз...

...Сонце  з  кров”ю  встає...
Ранок  очі  пече...
Тіло  дотиком  б”є,
Наче  трасери  черг...


Рецензии
Дуже цікавий твір, друже! Символічно...

Артур Грей Эсквайр   15.08.2016 15:35     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.