Обращение к Укро-патриотам и ВСУ

Звертаюся до Укро-патріотів !
До тих, хто прагне красти та вбивать,
Хоча кого питати, вам, плювать на совість
Бо ж вам продали право всіх вбивать.

Спитати хочу Вас, Вам мало крові ?
Смертей Вам мало, жінок та дітей,
Якої ж ви шакальської породи ?
Ви задоволені від мужності своеї?

Навіщо хрестик Вам чи образочки?
Продали душі ви, за 30 срібняків
Чорти у пеклі, вас давно чекають,
Щоб вам віддячити, за все у вічні дні

Ви думаете , Вам Донбас пробачить ,
Вам люди,  не пробачать ї поготів!
Ваш прапор та блакитно- жовта тряпка
Невинна кров на ній і дочок і синів !

А вдома , Ваші діточки спитають ,
А що ж ти татко,  в ДНР робив ?
Що відповісти Вам, за що медальку дали ?
За смерть та кров  дітей донбаської землі

Сволота підлота , шакали людожери
Приречені до вічних мук від Бога ви
За біль за сльози за страждання
Ви розрахуетеся власними дітьми

Автор Широков А.А. 15,08,2016. Киев Украина


Рецензии