Без меж та паркaнiв

Вивітрюй тарганів із голови
Напийся чемністю, лиш правдою напийся
Не стань залежним серцем до весни
Якщо вже й куриш, то цигаркою ділися

Коханням задихайся, як тим димом
На сльозах не пробуй махлювати
Ти в цьому житті такий один, чи одна
І це є щиро
         тож щиро спробуй ніч розцілувати

І саме з одним тим ,
     чи з тією однією
Стидатись не потрібно почуттів
Любити - це не поле, що з межею
В коханні не будують парканів

P.S.   Покінч з собою...Розпочни з нею...


Рецензии