зин хуьре

Марф къвана къе,гатун бере
Серин хьанва мад зин хуьре
Т1ебиатдал акьалтиз чан
Гуьрчег жезва хайи ватан.

Ч1имелди хьанва ц1инин гад.
Марфади чил гатазва мад.
Вучиз ик1а шезва цавар.
Чаз адакай авач хабар.

Авачт1ани я мез ,я сив.
цаву гузва ара физ къив.
Хкаж хьана чилин винел
Алчудзава цифер вичел.

Марф ракъуриз ст1ал- ст1ал
Перишан я акатна къал.
Алакьнайт1а завай чириз
Куьмек гудай за цавариз.

Нур гузвай варз мич1и йифиз
Мад цифери  кьазва к1евиз
Ни кутунва ,квек икьван хъел
Ст1алрикай  жезва хьин сел!


Рецензии