Полювання проти ночi, або Спiвавтори
І я сподіваюсь на зустріч – це добра мета.
Я просто не здатний відкласти цей пошук на завтра.
Не знаю, можливо, співавтор – нічна красота...
А може, в співавторах буде нічна прохолода.
А може, і місяць – одвічний отаман зірок.
А може, цієї зустрічної дівчинки врода,
Котра так цнотливо карбує підборами крок.
Чи цей мотоцикл, що літає без сенсу і правил –
Ні ночі, ні сну не шанує і не береже.
А може, це – темне вікно серед інших, яскравих,
Де вже всі поснули, чи, може, кохаються вже...
Свидетельство о публикации №116081510451
Людмила Сташкова 15.08.2016 23:17 Заявить о нарушении
Нервы, что ли, обожжены?
Тишины...
Людмила Сташкова 17.08.2016 12:55 Заявить о нарушении