Кiлька гарних краваток, або Iнтриган

Як завжди за нагоди придбав кілька гарних краваток.
Сам собі в подарунок, сюрприз – джентльменський набір.
Але я не покваплюсь краватку у вузлик в’язати.
Тут – інтрига і гра. Інтригую давно – до сих пір.

Я іду із новими краватками просто до тебе.
Усміхаєшся, щойно побачиш, як став на поріг.
Всі краватки – від кольору листя до кольору неба –
Ти пов’яжеш так точно і ніжно, як сам би не зміг.

Я всміхаюся хитро тепер, як збираюся вранці.
І пригадую, як ти – на спроби обіймів – смієшся: «ні-ні!»...
Вже давно всі краватки несуть аромат твоїх пальців.
Кожен лагідний вузлик – це ніжність на пам'ять мені...


Рецензии
Саме так. Краватки - це символ...

Артур Грей Эсквайр   15.08.2016 16:21     Заявить о нарушении
Мій Величний Ексвайре, дякую!

Миклош Форма   15.08.2016 17:16   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.