Various Clothing. From Balmont
Clothes are different - one is black,
Then it's grayer, and then it's scarlet -
more red, more pallid, pale as snow white.
We will not hesitate in black clothes,
We 'll put away our gray blind cover,
with a red ribbon with the one patterned,
We'll show the freshness of snow's light.
We'll be in vortices, in the highlights,
We'll be more light at night than at day,
In dressed in snow and glorified bodies
Live happiness will burn like a flame.
***
Одежды разны
На теле нашем, на нашем теле
Одежды разны — одна черна,
Потом серее, потом зардели —
Красней, бледнее, как снег бледна.
Не будем медлить в одежде черной,
И сбросим серый слепой покров,
И с красной лентой, с одной узорной,
Мы явим свежесть и свет снегов.
И будем в вихрях, и будем в светах,
И будем ночью светлей, чем днем,
В телах воспетых и в снег одетых
Живое счастье горит огнем.
Свидетельство о публикации №116081409220