Шарик
Ліві лапки Давним-давно я входив до складу славної команди, що складалася з трьох чуваків, і звалися ми — BFS. Але все хороше, рано чи пізно, закінчується, ось і наш графітікорабель зазнав аварії, і залишився я один біля розбитого корита, що носить назву «стрітарт». Тоді я і назвав себе «Шариком», бо це щось несерйозне, тимчасове і веселе.
Свидетельство о публикации №116081400872