Влюбленная слова для песни
Твій ніжний погляд - дотик до душі,
Тебе впустила я не випадково.
Назустріч руки простягла свої
І усміхнулась тОбі, моя доле.
Твій ніжний дотик збуджує думки,
Майстерно вмієш в себе закохати.
Тримай мене, Любове, не впусти,
Аби не довелося знов шукати.
Приспів:
Закохана-закохана у тебе.
Життя набуло нових кольорів.
Цю пісню я співаю лиш для тебе,
Того, що наче янгол, прилетів.
Закоханий-закоханий ти в мене -
Навчилась я читати по очах.
Солодкі сни безжально краду в тебе.
Це доля - доля разом бути нам.
Танок життя танцюємо з тобою
Гаряче танго чи повільний вальс.
Мені надійно й затишно з тобою,
Мелодія життя звучить для нас.
Приспів.
14.08.2016.
Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький
ID: 683665
Рубрика: Вірші, Лірика кохання
дата надходження: 14.08.2016 17:25:32
© дата внесення змiн: 14.08.2016 17:26:30
автор: Світлана Крижановська
Свидетельство о публикации №116081406949