Думки

На поличці старі книги,
ти перечитуєш їх кожного вечора.
Ми з тобою такі різні,
на самотність приречені.
Філіжанка міцної кави,
а потім безсоння до ранку.
А з світанком головний біль,
записи в щоденнику, та
пуста філіжанка.


Рецензии