Viryu

«Вірю»

Я вірю. І годі шукати слова.
Не турбуй мою пам’ять. Вона не нова.
Скажи це ще раз і ще раз
Й носитимеш кредо «брехун».

Я вірю. Краще звари гарні трави,
Ромашку чи може шипшину.
Відклади всі закони й устави.
І в дзеркало глянь на священну тварину.

Я вірю. Але не кажу що я буду
Вірити в сонце чи в Будду.
Слів лихоманку здобуду,
Але краще я промовчу…

Я вірю. Обіцяй та обов’язково.
Відчуй це так як ніколи.
Дотримуйся свого слова.
Тільки так це життя, а не гра.

Всіма покинута гра…

Я вірю. Я вірю. Я вірю.

11.08.2016


Рецензии