Эки сёз

Эки сёз...
Эки сёз тилимнинъ уджунда,
Учаджакъ къуш киби,
Эки сёз кокке тырыша:
Севем сени.

Эки сёз дудукъта гуль киби,
Истесен, къопарып ал.
Гульнинъ ады - севем сени,
Дады да - бал.

Эки сёз элимде сакълы,
Язам бинъ кере...
Не десем де, севем сени,
Севем сени - эшитиле.
4.05. 2016


Рецензии