Къырым

Эшит йымшакъ япракъларнынъ тюркюлерни,
Ярын кельсе пенджеренъе , ярыкъ урса,
Эшит Къырымымнынъ дюльберлигини,
Къушлар йырлап, азбарынъдан учса.

Эшит, бу къырларым коктен юксек,
Къуру - озенимнинъ къокъуларны:
Гуллер ача, пише тазе отмек,
Туз къокъусы - денъиз далгъалары.

Эшит, насыл юзюм сыджакъ ерден осе,
Озен сувы акъа, кунеш ойнай,
Къырым эп ерлерден манъа гузель.
Бу севгиден кучлю севги олмай!

16.06.2016


Рецензии