Джанымнынъ чырагъы

Джанымнынъ чырагъы, сонме.
Ельлер урса, ягъмурлар ягъса,
Севгилим къара юрекнен бакъса.
Алланынъ ады - джанымнынъ чырагъы.

Ёлларым битсе, чечеклер солса,
Козлерим сонып, козьяшлар толса.
Джанымнынъ чырагъы, сонме.
Яманлыкъ башима, деп, коньме.

Къартлыгъым кельсе, достларым кетсе,
Нефесим битсе, омюрим битсе,
Джанымнынъ чырагъы сонмез!
Не керек джаныма нефес?
Алланынъ ады - джанымнынъ чырагъы.

2.07.16


Рецензии