Сен
Кунеш десем, кунештен ярыкъсын.
Сувым десем, кучьлю сувсанырым,
Яныкъ десем, олюмден яныкъсын.
Сёзюм десем, сёзюмден мюимсин,
Къуванч десем, къуванчтан юксексин,
Асрет десем, асреттен агъырсын,
Аят десем, аятым да - сенсин.
4.07.2016
Свидетельство о публикации №116081304676
До встречи! Девочек целуй!
Нина Уральская 13.08.2016 22:19 Заявить о нарушении