Патент

Зачекай мене біля прірви –
В разі чого, стрибнемо вдвох…
Ми з тобою замкнулися в божевільні,
Хтось рано чи пізно спустить курок.
Я розпачливо дивлюся на годинник,
Чекаючи дива і звичних слів…
Ми з тобою давно вже не ті, якими
Нас бачило небо в відлунні снів.
Зачекай мене біля прірви –
Стрибнемо разом… І буде край.
Ми з тобою замкнулися в божевільні…
В живих залишиться санітар.

Мільйони пляшок міцного вина,
І нерви на попіл стираються вщент:
Куди ж ми втечемо з оцього човна,
Якщо підписали довічний патент?!
12.02.2016


Рецензии