Мен так соромно бува
Що я не знаю рідних слів
Коли болить, чи хтось питає
Здавалося б мовчати слід
Та все ж я говорю й відповідаю
Словами також рідними мені
З котрими виросла й не заблукаю
Хоча так не повинно бути – ні
Коли твоя рідна мова
Стоїть лише на другому місці
І ти розумієш, що скромне
Наповнення твоєї української скарбниці
2014
Свидетельство о публикации №116081208810