Мой летний день

мой день моя жизнь, мое лето
мой день ето мое море
мой день очень хороший
я люблю мой день
я люблю, я люблю, я люблю,я люблю

моя жизнь это ты
мой день это ты
мое лето это ты
я люблю мой день

my day, my life, my summer
my day my sea
my day is very good
I love my day
I love, I love, I love, I love

My life is you
my day is you
my summer's you
I love my day
Today is a great day

God day
god moning may beautiful dey


Рецензии