Зупин1ться1 Покайтесь1 Жив1ть1

Україно мила, дорогії душі,
Бог до вас гукає: "Всі прийдіть до Мене!
Прийдіть добровільно, щиро, не з примусу!
І тоді на вас Я Своє лице зверну."

Припиніть горілку гнати беззупинно
І губить цим душі чужі і свої!
Свої наркотичні "бізнеси" і винні,
Дорогії душі, швидше припиніть.

Кожна нехай має свого чоловіка!
Чоловік хай любить жінку лиш свою!
Хай любов панує чиста і велика
Й наповня собою кожнісіньку сім'ю!

Блуд,перелюб киньте! Плоть свою гнуздайте
І не розтлівайте молодь і дітей!
Члени свого тіла Богу всі віддайте
В повне розпорядження - зараз і тепер!

Зло із свого серця із корінням вирвіть!
Хай панує в ньому лиш один Христос!
Хай панує в серці доброта і милість!
Хай панує правда в кожному із нас!

Припиніть всі брехні, плітки, нарікання!
Удаліть нещирість, заздрість, здирство, гнів!
Бог чекає щире твоє покаяння,
Щоб і тут, і в вічності ти із Богом жив.

Примиріться з ближніми, а також із дальніми.
У своєму серці погасіть війну!
І тоді не будемо ми із вами "крайніми"
Й Бог над Україною розжене пітьму!

Щоб жилося добре, щоб жилося вільно,
Щоб жилось в достатку кожному із нас,
Нам із вами кинути всі гріхи потрібно
І Бог тоді помилує нас в тяжкий цей час.

Він пошле примирення з грізними сусідами,
Він зупинить раптом безглузду війну,
Допоможе справитись з усіма нам бідами,
Якщо своє серце віддамо Йому.

Бог Отець Небесний нас з вами помилує!
В Ім'я Свого Сина Він нас захистить!
Дух Святий на кожного, людоньки, прилине
І навчить по-Божому, праведно нас жить.

Зупиніться, прошу вас, на своїх дорогах,
Зупиніться кожний у гріхах своїх.
В щирім покаянні всі прийдіть до Бога.
Із Ісусом в серденьку, людоньки, живіть.

Триєдиний Бог наш так говорить в Слові,
Що Христос є Правда, Дорога і Життя,
Що найкраще жити по Господній волі.
"Всі прийдіть до Бога!"- закликаю я.

Просіть Президенту мудрості від Бога
І Прем'єр-міністру мудрості просіть.
Хай вони рівняють всі криві дороги.
Їх не проклинайте, а благословіть!

Кабінет Міністрів і Верховну Раду
До Бога в молитві кожен день несіть.
Хай вони приймають святі Божі ради
Й на Бога надіються кожен день і мить.

"Путіних", "медвєдєвих" ви не проклинайте,
А просіть хай кожного Бог їх врозумить.
На Бога надіймося! Він нас любить, знайте!
Бог нас всіх помилує! Бог нас захистить!


   


Рецензии