С

Я ворожила на зiрках,
аби побачитись з тобою
я це зробила iз любовi,
з кохання ж
з  розуму звела.

Вiн цiлував мене щоночi,
я все дивилася в тi очi,
i  потопала,пропадала
за тi прокльони ,що кричала
осiннiми холодними ночами

Кляла його за ту красу,
що йде вiд серця i вiд тiла
за те ,що всi його любили
за те ,що всi  ним дорожили,
а я нiхто -
i вiн мене покине.

А вiн приходив i не йшов
такий усмiхнений , красивий
Мiй милий я тебе простила
За що менi така любов?

Вiн як той мiсяць,
отакий єдиний,
моє кохання
голуб сизокрилий
в твоїх обiймах я втрачаю силу
i  падаю в безодню знов

Не йди в цю нiч
побудь зi мною
я сумувала за тобою,
але трималася з любовi
i засинала пiд " З тобою"


Рецензии