Вось прыйшоу гэты дзень...

Вось прыйшоў гэты дзень
І забіў летуценні маі.
Што рабіць мне цяпер,
Спачываць у гаі?
У гаі спачування наш талент, і цень
Паглынуў назаўсёды і заўтрашні дзень.
Але ў цені бывае запаляць святло,
Хай не грэе яно. але трошкі цяпло.
Нас не вабіла мова, цяпер і яна
Не суцешыць імгнення за пляшкай віна.
Зараз сталася позна чагосьці чакаць,
Зараз сталася позна кагосьці шукаць.
Зноў наблізілась хмара і другасны цень,
Не аддайце ім сёння наш заўтрашні дзень.


Рецензии