Moldova

         10.08.2016.
          GELOZIE
Plutesc in ritmul mlodiei nocturne,
Spre un tarm atat de-apropiat,
Ce se numeste simplu-iubire...
De aripa lui c-a sa fiu protejat.
Incintat de-o fantasma sublima
si plina de clipe zghlobii...
Sa-nghin cinuul sfant al iubirii,
In taina,cu vechi gelozii.
Sa ma simt iar alaturi de tine,
C-a atunci,can eram impreuna,
Pe cand geozia crestea c-a o paine,
Iar tu ai plecat in alt cer fara nume.
Iti duc dorul la un nesfarsit,
O!,inger dulce sfant si iubit....
Vin-o pe-o clipa cu dor sa te-аlint
S-acum te iubesc,precum te-am iubit!


Рецензии