Танго-усмiшка. Шекспiр, або Твiй внутрiшнiй свiт
Та невже ж світ тобі не цікавий?
Я плекала свій внутрішній світ стільки літ.
Ти ж – цілуєш одразу. Без кави!..».
...Я шаную твій внутрішній світ. Я люблю,
Як цитуєш, смакуєш Шекспіра...
Та зустріну – цілую тебе. Не втерплю.
Може, будить Шекспір в мені звіра?
За тобою я просто скучаю, і все.
Я люблю і твій світ, і цитати.
Та тебе від цілунків й Шекспір не спасе,
Він тебе б теж хотів закохати...
Свидетельство о публикации №116081002745