Танго. Напевно, досить колискових?
Я начитав для тебе море
тих віршів, мов сльоза прозорих,
вечірніх, денних, світанкових...
Тепер лиш слухай. Усміхайся.
Ці колискові мають силу
перетворитись в сни красиві.
Повір мені і прислухайся.
А слухаєш – заплющуй очі.
Я люблю, як опустиш вії.
Поринь у сни. А я ще хочу
співати колискові мрії...
Свидетельство о публикации №116081002298