У мене залишилось кiлька гривень
Та я вже знаю, де вони підуть.
Пробився за тюльпанами крізь зливу.
Тепер таксі запрошую, і – в путь.
Таксист знайомий навіть в борг доставить
за тайною адресою мене.
Він знає, де наліво, де направо,
твого будинку він не омине.
А я не омину твого під’їзду.
І я натисну твій таємний код.
Відкриєш швидше, ніж відкрили візу.
І за тюльпани все простиш: «Ну от....».
Свидетельство о публикации №116080909688