I am Lady Number One! Hello Freedom and independen

1. I am Lady Number One!
Hello Freedom and independent!
I am fine!
I am very strong!
I do not cry!
I am see right!

СROCUS

I AM VERY STRONG!
I CAN FORGIVE ALL BAD!
ALL BE RIGHT!
YOU NOT MY LIFE!

I AM LADY NUMBER ONE!
I WILL FORGIVE YOU!
I AM NOT GIRL IN ONE NIGHT!
I AM WOMAN FOR ALL LIFE!

СROCUS

I AM LADY NUMBER ONE!
I WILL FORGIVE YOU!
DO NOT TRY!
I ALWAYS GO RIGHT!
I AM WOMAN FOR ALL LIFE!
HELLO MY NEW LIFE!

СROCUS


Рецензии