Троянди

   Яскраві троянди у світлім розмаї
   Захоплюють зір, і... чуттів повнота!
   І затишно в серці, душа розквітає,
   І радість бентежна теплом огорта.

   Троянди цвітуть, а з ними й надія,-
   Життя буде також барвисто цвісти,
   І піснею лине народжена мрія
   Про щастя, як буде поруч ідти.


Рецензии