Зрозумiв - я буду тобi на згадку
Я – терплячий, закоханий і дорослий.
Ось чому у сорочці моїй і краватці
чимчикуєш по хаті за мною боса?..
Я – тобі на згадку, на милий спомин.
Усміхнешся якось своїм витівкам.
І згадаєш, як в мене ховалась від грому
у обіймах на заднім сидінні автівки?..
Я – тобі на добру і світлу пам'ять.
Я залишусь для тебе добром і світлом.
А нічого іншого поміж нами
не було і не буде на білім світі...
Свидетельство о публикации №116080902118