Як тебе обожнити, скажи?

Як тебе обожнити, скажи?
Як на недосяжні знести трони?
Як на твої сокровенні скроні
лаврові корони возложить?

Як тебе над світом вознести?
Вище всіх? Понад всіма? До неба?
Не повторю – в тім нема потреби –
тінь багатослівних фраз пустих...

На питань моїх щасливий сум
ти не хочеш відповіді дати.
Ти мовчиш, ти хочеш підказати –
я в очах знесу твою красу...


Рецензии