Ти мене не назвала коханцем
Ти не кажеш уживаних слів.
Ти шепочеш у пристрасті вранці
ті слова, що я чути хотів.
Ці слова повторити не зможу.
Ці слова існували для двох.
Але шепіт крізь сльози «о-бо-же»
не забуду, бо я був твій бог...
Але це – лиш частина прислів'я.
Із секунд, із хвилин, із годин
два «о-бо-же» вплелись в узголів'я,
бо не створить кохання один...
Свидетельство о публикации №116080901352