Вишиванка

ВИШИВАНКУ ВДЯГНУВ НАШ ТОВАРИШ
ВIН АЖ СЯЯВ,ГАРНЮЩИЙ ТАКИЙ
КОЛЬОРАМИ БУЛА ВИШИВАНКА
КОЛIР НЕБА ТА ЖОВТИХ ЛАНIВ

ЗА СТОЛОМ МИ ВСI ДРУЖНО СИДIЛИ
ГОВОРИЛИ ПРО СЕ,ТА ПРО ТЕ
АЛЕ ХТО Б ТIЛЬКИ ЗНАВ МАМО...МАМО...
МОЇ ВIЧЧI ВГЛЕДIЛИ ДРУГЕ...

Я ПОБАЧИЛА ТИХ,ЩО НЕ СТАЛО
ТО ЕДИН,ТО ДРУГИЙ НАГАДАВСЬ
ВИШИВАНКА ТВОЯ,МIЙ ТОВАРИШ
ХЛОПЦIВ МИЛИХ СЮДИ ПРИВЕЛА

ХАЙ КОЛИШЕТЬСЯ СТИГЛИЙ НАШ КОЛОС!
ВIТЕРЕЦЬ...НЕБА СИНЬОГО ВИСЬ!
ПАМЯТАЙМО,НIХТО НЕ ЗАБУТИЙ...
ПАМЯТАЙМО НАРАЗ,ЯК КОЛИСЬ...


Рецензии