Я сьогоднi спiлкуюсь з Богом...

Я сьогодні спілкуюсь з Богом – я стою посеред костелу,
у червоному янгол – мовчки – жовті втримує терези.
І дитячими голосами день співає життя веселе.
Всі ми – обрані, бо живемо, ми – відтінки земної краси.

Білі хмари у синім небі – пропливають повільним блюзом,
Понад лісом, понад костелом, над залізним хребтом хреста.
Десь сьогодні в костел зі мною увійшла моя світла Муза.
І вона захотіла слово і божественність від Христа.

День із сонця і вітру, добрий, – я щасливий такими днями.
Лісом йду – і зеленим листям знову Муза шепоче щось.
Бог і Муза. І день щасливий. І велика любов між нами.
Я сьогодні спілкуюсь з Богом – і люблю поетичну млость...


Рецензии