26. 04. 16

Сумом обкладаються думки,
Червоніє сонце над смерекою.
А по небу начебто пливе
Гордо так вродливая лелека.

Що вона там бачить з висоти
І чому так жалісно співає?
Серпень вже - початок самоти.
Це, на жаль, я дуже добре знаю.

Хай лелека завжди буде пливти,
Ну а я дивитимусь з порогу,
Як поодаль ти ідеш кудись.
Лиш про це прохаю свого Бога.


18.50
26/04/16
ankaOZ©


Рецензии