New capital era

https://music.yandex.ru/album/2155113/track/18522712
Queen
Исполнитель: Perfume Genius

Где твоя энергия, моя девочка!?
Неужели после таких твоих амбиций
Ты остановишься на половине пути?
Нет, это непозволительная меланхолия
Колючки у розы словно остриё у рапиры
Имя имя надо вспомнить пароль
Решительная и энергичная в подобающем облачении
Разве я могу устоять перед такими твоими амбициями?
Сейчас попробую - нет, не могу, я согласен!

Where's your energy, my girl !?
Are your ambitions after such
You will stop at the half way?
No, it's impermissible melancholy
Rose spines like a spearhead in rapier
Name... name... need to remember the parol
Resolute and vigorous in befitting vestments
How could I resist such your ambitions?
Now I will try... - no, I can not, I agree!

***

BG Our 5th Ave MET Costume Institute windows pay tribute to Charles James and feature exclusive, one-of-a-kind pieces available for purchase
instagram.com p njKHHfJuOn

Wensaferi Listing
Magazine


Рецензии