Любимому онуку

Вже рік минув,як ти на світ з’явився,
Як Ангелом прилинув  ти до нас,
Як ти в обіймах наших опинився…
Вже рік минув  й  тебе вітати час.

Як збіг той час й тобі сьогодні  рочок.
Ростеш,мов пташенятко,на очах.
Ти робиш сам уже за кроком крочок
І Ангели голублять тебе в снах.

Вадимчику,ріднесенький онучку,
Ти-моя радість,втіха ти для всіх.
Нехай Господь веде тебе за ручку
І щоби завжди чули твій ми сміх.

Вадимчику,ти сонечко рідненьке,
Світи нам завжди,грій  своїм теплом.
Ти таке  миле,лагідне,маленьке…
Щоб всіх збирав ти завжди за столом.

Хай Ангели тебе охороняють,
Нехай з тобою  будуть вони скрізь,
Нехай в усьому  завжди помагають
І щоб твоїх не бачили ми сліз.



Вадимчику,ти – радість синьоока,
Рости на втіху  і  на  радість нам.
Ти-наше  ЩАСТЯ,й  зовсім НЕ МОРОКА…
А все,що  зможу,тобі любий  дам.

Хай Богородиця тримає  під  покровом,
Нехай Ісус веде тебе у світ.
Всього сказать не можна  простим словом,
Та щоб в житті ти зовсім не знав  бід.

Рости на  радість,втішай усіх  щомиті,
Зростай  щасливим,радісним завжди.
Теплом й любов’ю  ти є  оповитий
Й стежинками життя ти відтепер  іди.

Розумником зростай,ріднесенький Вадюся,
Будь здоровеньким,як могутнії  дуби.
А я за тебе,золотко,молюся,
БО ТИ ДЛЯ НАС  ДОРОЖЧИЙ,НІЖ  СКАРБИ!

              04.08.2016 р.


Рецензии