Оптимiстам

Не тягаймо за собою
Розпач наших не удач,
Бо стаємо знов до бою
За життєвий свій калач.

Вір у себе, ти все зможеш
Подолати у житті
Й негаразди переможеш
У постійній боротьбі.

Щоб заможно в світі жити,
Заробляючи на це,
І дітей цьому навчити,
Це твоє в сім’ї лице.

Енергійним оптимістом
Треба друзі бути всім,
Чи в столиці, чи за містом
Побудуймо щастя дім.
06.08.16.


Рецензии