Я ткала вечiр...

***
Я ткала вечір ниткою думок,
Де будеш ти і яблука духмяні.
Та де ти є? Розтанув у тумані.
Я ткала вечір ниткою думок.

Я вишивала хрестиком любов,
Де будеш ти і маки полум’яні…
Ти ж знову розчиняєшся в тумані.
Я вишивала хрестиком любов.

Берізкам коси вечір золотить,
А на душі, мов у пустелі, голо.
Є я і ти. Та не зімкнути коло.
Берізкам коси вечір золотить.


Рецензии