Осiннiй блюз для Музи, або Трускавецьке лiричне

Ні, ти маєш приїхати – просто повинна приїхати
У омріяний мною, гостинний завжди, Трускавець.
І з тобою ми будем вітрами Карпатськими дихати.
І дивитись на тихе життя Трускавця – як взірець.

Ми з тобою удвох... Ось де – суть Трускавецького затишку.
Ти і я. І співочих зелених Карпат красота.
Але навіть удвох спілкування не видасться надлишком.
Бо Карпати заповнять усе, де була пустота.

Не облишимо мрій – Трускавець нас від літа чекатиме.
Ми зустрінемось в вересні – в час, коли спека спаде.
На балконі для тебе одної всі вірші читатиму.
Поки порухом ніжним не схилиш мене до грудей...


Рецензии
Трускавец - город для двоих. И я его очень люблю. Есть в нем много укромных и любимых местечек) Это стихотворение звучит, как поэтичный гимн этому маленькому уютному городку.

Людмила Сташкова   05.08.2016 23:37     Заявить о нарушении
Так і замислювалося

Миклош Форма   05.08.2016 23:41   Заявить о нарушении