Заради грОшей

Заради грОшей все зруйнуєм
І все, що є, ми продамо,
Таке суспільство ми будуєм,
Де гроші розуму більмо.

Красу Карпат – ліси рубаєм
Й на дрова їх вже продаєм,
А в банки єврики складаєм
Із владаю це на взаєм.

В лісах Полісся шурфи, ями,
Шукаємо ми там бурштин,
Безлісся лишиться за нами,
Один пісок і скрізь полин.

Руйнуємо старі будинки,
Хоч їх держава береже,
Ніхто не відповів за вчинки,
Не сів за грати нині вже.

Гуляє кримінал в державі,
Грабує і вбиває тих,
Кого захоче і в забаві
Себе вважає за крутих.

Подивишся на здобування
Грошви для доброго життя
Й не бачиш влади намагання
Змінити врешті це буття.
04.08.16.


Рецензии