Украдене щастя

ОЙ,НЕ БОЯТЬСЯ ЩАСТЯ КРАСТИ
КАЗАЛА НАСТЯ,ЯК УДАСЦЯ
НАВIЩО ЛЮДИ ЧАРУВАТИ?
НАВIЩО ГРIХ НА ДУШУ БРАТИ?

НАВIЩО ЩАСТЯ ЧУЖЕ КРАСТИ?
СВОЄ ЧУЖОМУ ВIДДАВАТИ
БО ЗАСУМУЄ ОХ БЕЗ ТЕБЕ
ЩО Є ТВОЄ,ТО Є ВIД НЕБА

ГОСПОДЬ, ТО КРАЩЕ ЗНА ВIД ТЕБЕ
ТА НЕ ГНIВIТЕ ЛЮДИ НЕБО
ВОНО Ж ТАКЕ ГАРНЮЧЕ,ЧИСТЕ!
А ХМАРОЧКИ В НIМ,ЯК НАМИСТО!


Рецензии