Молдова

         04.08.2016 год.
            (mold.)
Privesc tacut pe geam afara,
Cum frunza ce-a de tei se scutura din ram,
A cata toamna,drаga ma mai cuprinde iara,
Iar eu te-astept mereu sa-mi vii atatea ani.
Admir cu dor si drag portretul tau iubit-o
Si-ti simt privirea blanda,cum ma imbie iar,
Ma cheama sa pornesc spre cerul tau pe-o clipa,
Sarutul meu cel dulce sa ti-l ofer in dar.
    Despartirea ma doare,ma arde iubit-o...
    Mi-e dor sa te vad,c-a sa-ti spun bun venit,
    Te-astept ani la rand, cu tristete,ispita,
     Schumpa mea te iubesc,precum te-am iubit.
Mi-e cuibul ranit si ma poarta-amintirea,
Doar ea ma mai cheama in somnul tarziu,
Printre cuuni de stele si a lunii sclipire
Apoi ma paraseste cu regret in zori de zi.


Рецензии